+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Casestory - Bents-webshop.dk

Sådan vækstede vi  Bents-webshops affiliate omsætning med 421% på 6 måneder.

Bents-Webshop.dk er en webshop med et bredt udvalg af produkter inden for forskellige kategorier. Fra tøj til elektronik og boligudstyr, tilbyder Bents-Webshop.dk et omfattende sortiment af produkter til deres kunder.

Vores dialog startede da de ønskede at optimere deres nuværende affiliate program. På det tidspunkt blev affiliate-programmet administreret internt og de ville derfor gerne outsource håndteringstiden og teste skaleringsmulighederne, når der blev arbejdet proffesionelt med deres affiliate programmet. 

Os med kæledyr logo

Vores arbejde

.Efter at have overtaget Bents-Webshop.dk’s eksisterende affiliate-program, gik Affiliater ApS straks i gang med at udvikle en helt ny og effektiv affiliate-strategi i tæt samarbejde med vores klient. Vores primære mål var at rydde op blandt de gamle publishers, da Bents-Webshop oplevede mange klik, der ikke førte til konverteringer. Samtidig søgte vi efter nye publishers, der kunne matche webshoppens brandintegritet. Vi opdaterede profilen med relevante tiltag for at gøre det mere attraktivt for publishers at promovere virksomhedens produkter og brand.

Den første måned efter vi overtog Bents-webshop.dk, slukkede vi for udvalgte PPC-Publishers, som brand-bidded på deres domæne navn, hvilket gjorde at et par affiliates tog salg, som højst sandsynligt var kommet alligevel, da Bents-webshop også kørte Google Ads inhouse, gav det derfor mening at slukke deres Google-ads helt indenfor affiliate marketing, hvilket udgjorde en uundgåenlig nedgang, før vi derefter igennem proffesionel affiliate management kunne give resultater som var reele og som spillede ind i deres overall markedsførings strategi på tværs af kanaler.

I vores arbejde formåede vi at tiltrække 14 nye publishers, der havde eksakte matchende domæner inden for produkter eller kategorier, som Bents-Webshop.dk havde i deres varesortiment. Efter at have eksponeret Bents-Webshop så meget som muligt på disse nye samarbejdspartnere, begyndte der at opstå en sammenhæng mellem klik og konverteringer. Det var et positivt tegn på, at vores tiltag begyndte at give resultater.

Efter et par måneder med opdatering af programmet, begyndte salget virkelig at rulle og vi slog deres seneste 8 måneders ‘rekordomsætning’

Siden da har vi kontinuerligt optimeret programmet ved at motivere publishers og levere det nødvendige indhold. Det er vores opgave at holde øje med nye muligheder inden for affiliate-markedsføring generelt og sikre, at Bents-Webshop.dk udnytter disse muligheder til fulde.

Resultaterne

 

Som illustreret på grafen, implementerede vi restriktioner i december, hvilket resulterede i, at vi fjernede flere Publishers, der bud på søgeordet “Bents-webshop.dk”. Dette førte til et markant fald i omsætningen. Efter at have ryddet op kunne vi imidlertid begynde at udvide programmet.

 Dette opnåede vi blandt andet ved at håndtere affiliate-programmet proaktivt. Vi rekrutterede, uddannede og motiverede Publishers så de konstant kunne producere “on-brand” kvalitetsindhold, der var målrettet vores målgruppe. Vi opretholdt daglig kontakt med kvalitets Publishers og foretog løbende målinger af resultaterne.

Ud over at have sparet Bents-webshop mange penge på tværs af hans digitale markedsføringsstrategi, formåede vi også at øge affiliate-programmet med 421%.

Hvad siger Bents-webshop.dk om samarbejdet?

Johnny John John. 
Medejer

“Samarbejdet med Affiliater har løftet vores salg markant gennem vores affiliate program. Ved hjælp af en proaktiv tilgang, har de formået at løfte samarbejdet med de eksisterende affiliates, samtidig med at de har on-boardet nye dygtige affiliates.

Affiliater har lige siden de overtog vores program været meget professionelle gennem hele samarbejdet. De har en meget transparent tilgang, der har gjort hele processen overskuelig, ved blandt andet at give den nødvendige rapportering der er behov for.”

Om Affiliater

Teamet bag Affiliater

Har du allerede et eksisterende affiliate program, som du ønsker at få optimeret? Eller er du endnu ikke gået i gang og gerne vil have hjælp?

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at øge din digitale omsætning gennem affiliate markedsføring. Vi står for alt – Lige fra det strategiske, til opsætning samt den daglige håndtering og kommunikation med alle samarbejdspartnerne.