+45 26 19 28 81

kontakt@affiliater.dk

Om Affiliater

Læs mere om teamet bag Affiliater ApS her

Vores visionVores Team

Vores vision

Hos Affiliater ApS går vi gerne et skridt længere for vores kunder og sætter altid troværdighed og transparens i første række. Vores vision er baseret på at gøre op med dyre tiltag i branchen, hvor man ikke ved hvad man får ud af det. Det ønsker vi at lave om på, så der kan komme noget mere gennemsigtighed i en ugennemsigtig branche.

Vi har hjulpet vores kunder med at vækste siden 2019.

Efter at have fordybet sig i branchen, og analyseret på problemer og huller som E-commerce forretninger kunne have. Fandt vi massere af problemer og har siden arbejdet hen i mod at skræddersy vores service, så webshops kan få den hjælp de ønsker, der gør en forskel for dem.
Affiliater ApS Team anser sig selv for at være en tribe, hvor vi alle er på Common-ground og der er klarhed omkring hvad end-goalet er. Dertil har medarbejderne frihed til selv at tænke kreativitet og vejen til løsningerne ind i processen, da end-goalet står klart, men hvor vejen derhen i mod kan gøres på forskellige måder. Det skaber innovation og gør at vores arbejde altid er top-notch i forhold til troværdighed og personalisering for forbrugeren og vi kan stå 100% indenfor alt hvad vi foretager os.

Vores team

Se teamet bag Affiliater ApS her
Frederik Kruse

Frederik Kruse

Co-founder

Oliver Belmadani

Oliver Belmadani

Co-founder

Nils Petersen

Nils Petersen

CSO

Oliver

Oliver

Praktikant

Isabella

Isabella

Praktikant

Kirstine

Kirstine

Praktikant

Uforpligtende affiliate screening

Er du itvivl om din virksomhed kan få gavn af affiliate markedsføring? Bare rolig, vi laver gerne en uforpligtende screening af virksomhed, hvor analysere potentielet på dit marked og branche.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt
+45 26 19 28 81
kontakt@affiliater.dk
Telefonisk åbningstid
Mandag – fredag: 09 – 17
Send en besked