+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Om Affiliater

Læs mere om teamet bag Affiliater ApS her

Vores vision

Hos Affiliater ApS går vi gerne et skridt længere for vores kunder og sætter altid troværdighed og transparens i første række. Vores vision er baseret på at gøre op med dyre tiltag i branchen, hvor man ikke ved hvad man får ud af det. Det ønsker vi at lave om på, så der kan komme noget mere gennemsigtighed i en ugennemsigtig branche.

Du kan stole på os.

Du får ikke nogen mærkelige rapporter eller uigennemskuelige regninger fra os. Vi tjener kun penge, når Du tjener penge. Vi har optimeret og dokumenteret processerne, så vi til enhver tid kan forklare dig, hvad der sker i dit digitale maskinrum. Vi er din troværdige markedsføringspartner.

Din digitale markedsføring skal virke.

Vi har analyseret e-commerce markedet. Vi har nørdet, hvad der virker og hvad der ikke virker. Og vi nørder videre hver eneste dag. Vi mener, at affiliate markedsføring p.t. giver dig mest for dine penge. Succesfuld affiliate markedsføring giver dig et salg nu og her, men det giver dig også et løft i ”brand awareness” som du kan udnytte til det næste salg.

Kunne du tænke dig at sælge mere uden hovedpine og uden lommesmerter?

Nogle mener, at digital markedsføring generelt er for dyrt. Andre mener, at affiliate markedsføring er for kompliceret og uigennemskueligt. Resultatet er, at mange afstår fra at bruge de her redskaber, fordi det koster grå hår, ærgrelser og masser af penge uden der er garanti for resultaterne. Det vil vi gerne gøre op med!

Vi vil gerne gøre det enkelt for dig at tjene flere penge.

Når vi siger, at du kan vækste din forretning nemt med os, så er det ikke endnu et ”get-rich-quick” trick. Det er et udtryk for, at vi har brugt tid og kræfter på at knække koden til indbringende affiliate markedsføring – og så har vi sat den i et effektivt system. Vi kan dokumentere, at vi kan skabe dig omsætning – hurtigt. Værdien af dette vil vi gerne dele med dig. Helt enkelt.

Klarhed omkring end-goalet

Affiliater ApS Team anser sig selv for at være en tribe, hvor vi alle er på Common-ground og der er klarhed omkring hvad end-goalet er. Dertil har medarbejderne frihed til selv at tænke kreativitet og vejen til løsningerne ind i processen, da end-goalet står klart, men hvor vejen derhen i mod kan gøres på forskellige måder. Det skaber innovation og gør at vores arbejde altid er top-notch i forhold til troværdighed og personalisering for forbrugeren og vi kan stå 100% indenfor alt hvad vi foretager os.

Vi hjælper ALLE typer webshop ejere.

Vores kunder er alle – Fra enkeltmands shoppen til den etablerede markedsledende webshop med store tal på bundlinien. Fælles for dem, er ønsket om, at sælge mere uden at binde mere tid og flere kræfter.

Citationstegn ikon

Vi har hjulpet vores kunder med at vækste siden 2019

Vores team

Se teamet bag Affiliater ApS her

Billede af Frederik

Frederik Kruse

COO & Co-founder

Billede af Oliver

Oliver Belmadani

CEO & Co-founder

Få en uforpligtende affiliate screening i dag!