+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Tjen penge online på affiliate marketing

Tjen penge online gennem affiliate marketing

Skrevet af Frederik Kruse | 11.03.2022

Med affiliate marketing, kan du som publisher hjælpe med at genere omsætning for virksomheder. Dette giver dig som belønning en del af salget, så her har vi en guide som hjælper dig. Start i dag og tjen penge online!

Hvad er affiliate marketing?

Affiliate marketing, omhandler at virksomheder betaler personer for promovering af deres produkter, service eller lignede. Hvis man ikke allerede har en hjemmeside, kan man relativt hurtigt lære det med de mange brugervenlige hjemmeside programmer og derefter udarbejde sin hjemmeside og allerede begynde at sælge webshops produkter, ved at hente det ind på sin hjemmeside. Har du lyst, til at læse mere om det grundlæggende bag affiliate marketing? Så har vi den rette artikel til dig, klik her!

Hvordan fungerer det?

Der er mange måder det kan gøres på, men det letteste er at gøre brug af et partnernetværk. Et partnernetværk, er et netværk, der kobler publishers (Person med trafik kanal) og annoncører (Virksomheder) sammen.

Som Publisher har du mulighed, for at ansøge om samarbejde til alle annoncører med enkelte klik, hvis de accepterer kan du bruge deres indhold/feed (Produkter, tekster mm.) fra deres hjemmeside og putte det over på din egen.

Der vil ligge tracking i alt det du har på din hjemmeside, så partnerprogrammer kan se præcis hvor mange af dem, der kommer fra din egen side, hen til annoncørerens side og foretager sig et køb og dermed bliver du betalt en aftalt procentsats som du på forhånd kender inden du ansøger om samarbejde.

Publishers

Har du en digital kanal og kunne du tænke dig at tjene penge online? Så bliv Publisher og tjen penge affiliate markedsføring!

Som Publisher tjener du penge ved at markedsføre andres produkter. Dette kan være i form af opslag, links eller bannere på din hjemmeside eller sociale medier. Som Publisher har du i virkeligheden mange muligheder, for at tjene penge for din indsats. Du kan tjene penge døgnet rundt ved at lade din digitale kanal arbejde døgnet rundt ved at have opslag med indhold/kampagner, anmeldelser eller content der giver forbrugere yderligere information som er med til at skabe konverteringer.

Opret dig som publisher i dag og tjen penge online!

Hvordan hjælper du som publisher?

Som Publisher er din opgave at markedsføre og genere konverteringer for forhandleren.

Dette gør du ved at poste et opslag på enten sociale medier eller din hjemmeside (blog etc.).

Her indsætter du et affiliate link til forhandlerens hjemmeside, besøgende fra din kanal klikker så ind på forhandlerens hjemmeside via dit indhold, når de besøgende så køber noget fra forhandleren skaber du en konvertering som du bliver betalt for!

Hvordan kommer du i gang med affiliate marketing?

Det er både nemt og ligetil at komme i gang med affiliate marketing som publisher. Du starter med at oprette dig som Publisher, for eksempel hos Partner-ads, efter du er blevet verificeret får du adgang til kampagnerne.

Dernæst er det eneste du skal gøre at ansøge de kampagner som passer til din målgruppe og lave opslag med indhold!

Sidste trin? Tjen penge online.

Større engagement for affiliate marketing?

Hvis dette ikke er nok for dig og du gerne vil arbejde yderligere med affiliate marketing. Så kan du tilmelde dig affiliate marketing forummet: Marketers.dk. Forummet er for alle danskere som arbejder med affiliate marketing. Her finder du både annoncører, andre publishers og netværk som alle er interesseret i affiliate marketing. Dette er din mulighed for at netværke og blive klogere på affiliate marketing.

Annoncøren

En annoncør er den person, i affiliate marketing, som ejer en webshop og som ønsker at genere flere salg. Annoncøren har ansvaret for at implementere et tracking system som tracker de salg der generes, annoncøren skal have link metoder til rådighed, anskaffe publishers, overvåge resultaterne og betale sine publishers.

Annoncører kan følge deres affiliate program enten via et affiliate software, eller ved brugen af et tredjeparts affiliate netværk, som for eksempel partner-ads.

De fleste af disse opgaver kan blive outsourcet og det er her Affiliater kommer ind i billedet. Vi hos Affiliater står klar til at tage det tunge slæb af Affiliate Marketing for dig, så det eneste du skal holde fokus på er din webshop.

For at komme i gang som annoncør skal du gøre følgende:

 

  • Angiv dine behov, hvad du ønsker i forhold til affiliate marketing.
  • I samarbejde med dig og dine behov udarbejder vi en markedsføringsstrategi.
  • Din nye Affiliate Marketing kampagne går live og vi sørger for Publishers.
  • Læn dig tilbage og oplev hvordan resultaterne af Affiliate Marketing øger salget & tjen penge online.

Find dit go to market

Du kan bruge dine sociale medier, blog, hjemmeside eller andet som trafik kanal, da der skal være trafik, da der er nogen der skal klikke og læse dit indhold.

Det er derfor en god idé, at enten tage noget niche baseret, hvor konkurrencen ikke er den allerstørste for at komme igang.

Generelt er det en god idé at forstå sin målgruppe, så hvis du er influencer der går op i mode og har følgere der har samme interesse, så lav indhold omkring mode, da du placere reklamerne et sted hvor følgerne/forbrugerne er.

Hvis du endnu ikke har en trafik kanal, er det godt at bestemme sig for et emne og begynd at lave content.

Her er et af vores egne eksempler på hvordan vi har lavet hjemmeside om affugtere og en masse information der hjælper forbrugeren med at træffe en købsbeslutning og fordi de klikker igennem vores site, tjener vi penge hver gang forbrugeren foretager sig et køb.