+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Krisen er her – Giv din affiliate marketing fuld pedal!

Giv din affiliate marketing fuld pedal

Skrevet af Kirstine Østergaard | 19.10.2022

Verden er usikker, der er energi- og forsyningskrise, den generelle inflation stiger og dine omkostninger eksploderer. Recession truer og forbrugertilliden styrtdykker. Din webshop lider, der bliver længere mellem dine kunder og de bruger færre penge. Du er ikke alene, det er også konklusionen på Dansk Erhverv Digital Handels seneste analyse.

Den første indskydelse er måske at justere budgettet og stramme til på omkostningerne. Sluk lyset, skru ned for varmen, opsig medarbejdere, cut marktingssudgifterne. Marketing er en stor omkostningspost og det er fristende at skære ned her. Vores råd er: Lad være med at cutte ned på marketing! Det er ikke en eksakt videnskab, men kigger vi tilbage til tidligere økonomiske kriser peger forskere på, at et økonomisk tilbageslag kan være et springbræt for at vinde markedsdele ved vedholdende marketing.

Skruer du ned for  din marketing bliver dit brand svagere og du kan på sigt miste evnen til at retfærdiggøre dit ”price premium”. Tiden er nu til lægge en offensiv strategi og øge din markedsandel ved at opgradere og omlægge din marketing. Kunderne er der stadig, men de kræver gode argumenter, den rigtige pris og ”social proof” for at tage pengene op af lommen.

Affiliate marketing kan levere dette. Du kan nå dine mest købevillige potentielle kunder via troværdige affiliates, som ikke koster marketingskroner, før de har leveret dig den aftalte ydelse (hvad enten det er et salg eller et sign op til dit nyhedsbrev). De producerer målrettet content til din målgruppe, alt imens din brand-awareness øges. Du får mere ud af hver brugt enkelt krone så at sige.

Vi vil gerne vise dig hvor langt din digitale omsætning kan komme med en veleksekveret affiliate marketingsstrategi.

Kontakt os i dag og vi giver dig halv pris på startgebyret.

Om Affiliater

Har du allerede et eksisterende affiliate program, som du ønsker at få optimeret? Eller er du endnu ikke gået i gang og gerne vil have hjælp? Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at øge din digitale omsætning gennem affiliate marketing. Vi står for alt – Lige fra det strategiske, til opsætning samt den daglige håndtering og kommunikation med alle samarbejdspartnerne