+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Services

Det er afgørende for os, at vores kunder føler sig trygge. Herunder finder du de ydelser, som vi leverer til vores klienter som affiliate managers, der alle har til formål at øge din digitale omsætning.

Hvad vi laver for vores kunder

Hvor meget koster affiliate management og er det investeringen værd?

Dette relevante kundespørgsmål er vi yderst opmærksomme på. Vores samarbejdsaftale og aflønningsmodel skal være forståelig og gennemskuelig. Du kan stole på os, og vi vil være de første til at fortælle dig, om vi kan tjene din investering hjem til dig. Derfor bruger vi ‘No Cure, No Pay’ – princippet. Vi tjener kun penge, hvis du tjener penge.

Håndtering af publishers

Vi sørger for at få det mest attraktive samarbejde stablet på benene. Vi holder løbende kontakt til publisherne og motiverer dem til at lave content, der sælger. Vi står for kommunikationen med både jer som webshop, men også vores publishers. Som bindeled er vi tæt på begge parter og garant for hurtigt og smidigt samarbejde.

Vi motiverer vores publishers ved at give procenter af salget. Denne motivation kan vi skrue op og ned på, hvis der er en kampagne eller andet, som skal have ekstra opmærksomhed. Det er super dygtige publishers, som sætter sig ind i dit produkt, skriver om dit produkt, annoncerer for dit produkt m.v.. De linker til dit produkt, som fører potentielle kunder direkte ind i din butik. Køber kunden dit produkt, tjener vi en aftalt sum penge. Vi laver den tekniske opsætning, finder de rigtige publishers for dig, træner dem, holder dem til ilden, supporterer dem og sørger for, at de leverer.

Opsætning og eksekvering

I samarbejde med kunden udarbejder vi en affiliate strategi, der passer med kundens mål, markeder og produkter gennem flere forskellige kanaler. Vi står for opsætning, optimering og eksekveringen af den affiliate strategi vi er blevet enige med kunden om. Vi arbejder intensivt på at finde de rigtige publishers/affiliates og partner-netværk, der passer til virksomhedens målgruppe og brand integritet. På den måde skaber vi så mange salg som muligt på de leads, der bliver genereret.

Vi har stor fokus på optimering af affiliate programmet og analyserer løbende på data. Vi er i daglig tæt kontakt med vores publishers og partner-netværk, så du kan bruge din tid på noget andet end være tovholder.

Samarbejde med publishers

I vores egen og vores partnernetværks database er der et hav af publishers indenfor en bred række af kategorier. Vi har tæt dialog med de forskellige publishers, for at sikre at vi får maksimal volumen for de enkle publishers. Dette gør vi f.eks. ved at levere det nødvendige content, justere på provisionen eller rette på feedet. Vi står for alt kommunikation mellem annoncøren og publishers, så vores kunder ikke skal bruge tid på dette.

Når vi samarbejder med publishers,  der allerede har egne digitale trafik kanaler og som allerede laver content om det emne, dit brand og produkter omhandler, så får du som “bonus” en eksponering/brand awareness  fra disse nye kanaler.

Vi får publishers til at bruge dine produkter til at lave content. Da de allerede har besøgende fra jeres målgruppe, er det oplagt at annoncere her, da man bliver top-of-mind hos forbrugeren. Det giver et øget kendskab til dit brand og produkt, som resulterer i øget omsætning nu og på sigt.

Vores tætte relation med de forskellige publishers, gør også at samarbejdet glider lettere og vi kan forhandle os til bedre aftaler, således at alle parter i samarbejdet får mest værdi.

Updates og rapportering

Der bliver løbende rapporteret og afholdt et månedligt møde, hvor der bliver gennemgået annullerede salg, fremtidsudsigter og kpi’er.  I sparer tid ved kun at få præsenteret de essentielle parametre og resultater – og ikke alle tidskrævende “mellemregninger”. I kan selvfølgelig altid få et blik ned i jeres digitale maskinrum, såfremt I måtte ønske det.

Vi analyserer kontinuerligt på de data vi får fra de forskellige samarbejder og vi fintuner herpå.

Tracking

Ved vores effektive tracking finder vi de publishers der har generet omsætning og hvor meget de har omsat for. Herefter bliver publisheren betalt ud fra den genererede omsætning. I betaler kun, når der er genereret salg og kun når I selv har tjent penge.

Vores tracking sørger for, at det hele er automatiseret og stemmer overens med jeres backlog. På den måde er I sikre på, I kun betaler for den reelle effekt af vores arbejde.

Affiliate management

Som Affiliate Management Bureau håndterer vi vores kunders affiliate markedsføring fra A til Z. Dette betyder at vi står for strategien, opsætningen, administrationen og optimeringen af et affiliate program.

For at få det fulde potentiale ud af et affiliate program, der vækster sikkert og progressivt kræver det kontinuerligt optimering og håndtering. Som affiliater managers rapporterer vi på månedsbasis og løbende genbesøger strategien for at udnytte alle muligheder indenfor affiliate branchen.

Stort potentiale med mange muligheder

Publishers kan operere på mange forskellige måder.

Men hvordan bruger vi oftest publishers, efter at have opsat partner-netværk for webshoppen?

Herunder kommer vi ind på eksempler på publishers.

Publishers generelt

Publishers kan være en bred række af digitale kanaler som har trafik. Det vil sige, at publishers med websites, blogs, SoMe kanaler og andet annoncerer med dit produkt og får forbrugeren ind på din hjemmeside, så de kan foretage et køb eller anden handling.

Content publishers

Content publishers er de publishers som laver content baseret på jeres produkter, det vil sige at de skriver anmeldelser, tager billeder, skriver blogposts omkring jeres brand eller andet. På den måde får I mere brand-awareness og øget troværdighed hos forbrugeren, som ender med at foretage et køb – hvis ikke i dag, så i morgen.

PPC-publishers

PPC-Publishers står for Price Per Click, dette betyder at de lægger ad-spend ud for jer med deres egne penge, hvor de betaler for hvert click, der bliver generet. Derimod betaler vi kun, når der sker et reelt salg. Det vil sige, at vores publishers billedligt sagt har hånden på kogepladen. Når motivationen er klar, er samarbejdsaftalen helt transparent for alle.

Forskellige typer affiliates

Få en uforpligtende affiliate screening i dag!