+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Portefølje

Hos Affiliater sker der noget hele tiden. Læs mere om vores portefølje og cases herunder.

Udvalgte kunder

Her er der et udpluk af vores kunder og hvordan vi har arbejdet med de specifikke cases.

Os med kæledyr logo

OsMedKæledyr.dk
Dyreartikler og foder til alle dyr også foder fra dyrlægen. Der primært omhandler foder og tilbehør. Vores primære fokus er på hund og kat, men har også artikler til samtlige gnavere, fugle, etc.

Hobbysport logo

Hobbysport.dk
Hobbysport er en dansk udbyder af kvalitetsudstyr til gode priser til niche sportsgrene og hobbyer. Vi tilføjer løbende nye produkter i vores eget simple og stilrene design.

Vølve logo

Vølve.com
Hos Vølve laver vi rene økologiske skønhedsprodukter baseret på nordiske planteekstrakter, som er udvundet for deres aktive og helende egenskaber. Fra vores laboratorie på Frederiksberg sender vi hver uge friske håndrørte produkter ud i resten af verden.

Herrebox logo

Herrebox.dk
HerreBox er en simpel og fantastisk måde for mænd at forbedre deres plejerutine. Når man melder sig ind, vil man modtage en boks med 5 kvalitetsprodukter fra et væld af forskellige brands og produktkategorier. Boksen er tilpasset individuelt.

Egne platforme

 Vi har også vores egne platforme, hvor vi selv opererer som affiliate. På den måde får vi løbende indsigt i livet som affiliate. Vendt om, så gør det også, at vi præcis ved, hvad der skal til for at etablere et godt og udbytterigt samarbejde med publishers.

Affugteren.dk

Affugteren.dk

Dealsophold.dk

Deals-ophold.dk

Simplefit.dk

Simplefit.dk

Få en uforpligtende affiliate screening i dag!