+45 93 99 98 57

kontakt@affiliater.dk

Casestory - OsMedKæledyr

Sådan vækstede OsMedKæledyr.dk deres affiliate omsætningen med 135 % på 5 måneder

OsMedKæledyr.dk er en webshop med Danmarks største samling af produkter fra den lokale dyrehandler og dyrlæge. Bortset fra levende dyr, så sælger OsMedKæledyr.dk næsten alt indenfor kæledyrsverdenen – fra foder til legetøj. 

Vores dialog med OsMedKæledyr.dk startede i slutningen af 2021, da de ønskede at optimere deres nuværende affiliate program. Dengang var affiliate-programmet opsat gennem en pakkeløsning hos et eksternt markedsføringsbureau.

Os med kæledyr logo

Vores arbejde

Affiliater ApS overtog virksomhedens eksisterende affiliate-program. Det første vi gjorde var at udarbejde en ny effektiv affiliate strategi i samarbejde med vores klient. Den primære arbejdsopgave var at få luget ud i gamle publishers og dernæst at finde nye publishers, som matchede webshoppens brand integritet. Vi opdaterede profilen med relevante tiltag, så det var mere attraktivt for publishers at promovere virksomhedens produkter og brand. Herefter headhuntede vi nye “on-brand” publishers til et opdateret og forbedret affiliate-program. Siden er der kontinuerligt blevet optimeret på programmet, hvor vi står for at motivere publishers og levere det nødvendige content. Dertil er det vores job at finde nye muligheder generelt indenfor affiliate markedsføring.

Allerede den første måned efter vi overtog OsMedKæledyr.dk’s affiliate management slog vi deres seneste 8 måneders ‘rekordomsætning’. De nye publishers vi har tilført, har genereret meget trafik til OsMedKæledyr på trods af et yderst konkurrencepræget affiliate marked – ‘alt indenfor dyr’. 

Det er vores fokus for samarbejdet med OsMedKæledyr.dk, at vi kan opnå yderligere vækst. Vi indgår derfor løbende  nye samarbejder med forskellige typer af relevante publishers indenfor blandt andet Instagram, retargeting og content creation med fokus på kvalitetscontent. Læs mere om hvordan man håndtere sine publishers her.

Resultaterne

Som det visueliseres på grafen, fik vi indenfor de første 5 måneder optimeret OsMedKæledyr.dk’s affiliate omsætning med 135% efter Affiliater ApS overtog deres affiliate program. 

Der er blevet udarbejdet en offensiv strategi for vækst og vi håndterer affiliate-programmet proaktivt. Vi rekrutterer, uddanner og motiverer affiliates, så de hele tiden kan producere “on-brand” kvalitetsindhold, der er målrettet OsMedKæledyr.dk’s kunder. Vi holder daglig kontakt og måler løbende på resultater. 

Det har resulteret i, at der indtil nu er blevet generet 86% flere leads og deres antal af ordrer er steget med 142%.

Hvad siger OsMedKæledyr.dk om samarbejdet?

Jacob Nørlem-Masters
Medejer

“Samarbejdet med Affiliater har løftet vores salg markant gennem vores affiliate program. Ved hjælp af en proaktiv tilgang, har de formået at løfte samarbejdet med de eksisterende affiliates, samtidig med at de har on-boardet nye dygtige affiliates.

Affiliater har lige siden de overtog vores program været meget professionelle gennem hele samarbejdet. De har en meget transparent tilgang, der har gjort hele processen overskuelig, ved blandt andet at give den nødvendige rapportering der er behov for.”

Om Affiliater

Teamet bag Affiliater

Har du allerede et eksisterende affiliate program, som du ønsker at få optimeret? Eller er du endnu ikke gået i gang og gerne vil have hjælp?

Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at øge din digitale omsætning gennem affiliate markedsføring. Vi står for alt – Lige fra det strategiske, til opsætning samt den daglige håndtering og kommunikation med alle samarbejdspartnerne.